Vrijednosti 006

Pontus Pharma

Nastojimo omogućiti pristup inovativnoj zdravstvenoj skrbi svima!

Pontus Pharma d.o.o. nova je hrvatska farmaceutska kompanija. Osnivač i direktor je Igor Haralović, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom vođenja ljudi i razvijanja poslovanja u farmaceutskoj industriji.

Kompanija Pontus Pharma uz centralu u Hrvatskoj ima četiri podružnice u regiji (Bosna i Hercegovina, Srbija, Sjeverna Makedonija, Kosovo) te mogućnost poslovanja u svih sedam zemalja jugoistočne Europe.

Vrijednosti 003

Distribucija i vlastiti portfelj proizvoda

Pontus Pharma je ekskluzivni distributer proizvoda farmaceutskih kompanija koje nisu prisutne na određenim područjima. Uz distribuciju, Pontus Pharma ima i vlastiti portfelj proizvoda s fokusom na područja gastroenterologije, dermatologije, oftalmologije i bolničkih lijekova. U svom se poslovanju Pontus Pharma obraća pacijentima, liječnicima, ljekarnicima i partnerima.

Visoka razina stručnosti, predanosti, motivacije te inovativan pogled na poslovanje jamstvo su rasta i razvoja Pontus Pharme kako geografskog tako i rasta portfelja te broja visokomotiviranih zaposlenika.

Misija i vizija Pontus Pharme

MISIJA
Pružiti visokokvalitetne farmaceutske i druge proizvode koji učinkovito djeluju na očuvanje zdravlja krajnjih korisnika i učiniti ih dostupnima svima kojima su potrebni na tržištima jugoistočne Europe.
Želimo premostiti jaz u standardima zdravstvene zaštite u jugoistočnoj Europi u odnosu na razvijena tržišta i biti percipirani kao pouzdan partner farmaceutskih tvrtki, ljekarni, veledrogerija, zdravstvenih djelatnika i pacijenata.

VIZIJA
Postati cijenjen dionik farmaceutske industrije u jugoistočnoj Europi i poželjan partner industriji razvoja i proizvodnje lijekova na tržištima jugoistočne Europe.
Raditi na razvoju i proizvodnji vlastitih proizvoda dodane vrijednosti za plasman na svjetska tržišta.

Tim Pontus Pharme

Tim Pontus Pharme čine visokomotivirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u industriji.

Vaši smo partneri i prvi kontakt u zajedničkoj misiji pružanja odgovarajuće, pravovremene i kvalitetne skrbi za zdravlje svakog pojedinca.
Iako trenutačno malen, naš je tim učinkovit i stoji vam na raspolaganju 24/7.

Naši ključni ljudi:

Pontus tim logo

Igor Haralović, osnivač i predsjednik uprave

Igor Haralović je dvadesetogodišnje iskustvo gradio na upravljačkim pozicijama u dvjema vodećim kompanijama na tržištu (Pliva d.o.o., Sandoz d.o.o.).

Kontakt: igor.haralovic@pontus-pharma.com

Pontus tim logo

Igor Stančević, financijski direktor

Igor Stančević je iskusni stručnjak na području financija koji je, nakon obrazovanja u Sjedinjenim Američkim Državama, iskustvo stjecao u SAD i diljem Europe.

Kontakt: igor.stancevic@pontus-pharma.com

Odgovorno poslovanje Pontus Pharme

Svjesni smo kako uspjeh našeg poslovanja ne ovisi isključivo o razumijevanju potreba tržišta, nego i o načinu na koji poslujemo i djelujemo u zajednici.
Stoga poslovanje temeljimo na najvišoj razini etičnosti i integriteta.

Prirodne resurse koristimo uz minimalni utjecaj na okoliš s neprestanim promišljanjem o načinima poslovanja koji će za sve uključene dionike imati pozitivan učinak.