Pontus Pharma i JGL novi su partneri u području dermatologije

Jadran galenski laboratorij (JGL) najnoviji je partner Pontus Pharme u segmentu dermatologije. Tim Pontus Pharme preuzet će promociju za čak četiri JGL-ova visokokvalitetna dermatološka receptna lijeka. Za najnoviji lijek, kombinaciju klindamicina i benzoilperoksida, potpisan je ugovor o ekskluzivnoj distribuciji i promociji. Suradnja je dogovorena za tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije i BIH te predstavlja dodatan korak prema učvršćivanju suradnje s dermatolozima, farmaceutima i zdravstvenim ustanovama diljem regije kako bi ovi kvalitetni proizvodi koji čine temelj liječenja bili što dostupniji svima onima kojima su potrebni.

U okviru novougovorenog partnerstva, slušatelji i predavači stručnog skupa Mogućnosti lokalnog liječenja i njege kože u Opatiji posjetili su proizvodne pogone JGL-a. Posjetitelje je uoči obilaska pozdravila Alenka Jajac Knez, direktorica tržišnih operacija JGL-a, dok je stručni i edukativni vodič kroz interijer JGL Phama Valley kompleksa bio Vladimir Maleš. Realizaciju posjeta vodili su Darko Pejnović, JGL-ov direktor tržišta Hrvatska i regije JIE te Igor Haralović, osnivač i direktor Pontus Pharme.

JGL je najveća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, globalnog dosega i inovativni lider u terapijskim područjima gripe i prehlade, oftalmologije i dermatologije. Već više od 30 godina JGL raste i razvija poslovanje širom svijeta, a zahvaljujući stalnom investiranju u istraživanje i razvoj, proizvodne pogone i tehnologiju, tvrtka se svrstava među vodeće proizvođače sterilnih farmaceutskih oblika u Europskoj uniji. S više od tisuću zaposlenika, JGL Grupa danas posluje na ukupno 60 tržišta svijeta. U terapijskom segmentu akni, lider je na tržištima Ukrajine, Kazahstana, Bjelorusije i Rusije.